Op avontuur in Ouaga

Bonjour

Bonjour tout lemonde!!

Tout va bien ici!! Lekker warm, over de middag soms nog wat TE warm, maar het lukt goed om aan het weer te wennen! Ook aan de rest kan ik me gemakkelijk aanpassen. Ons water moeten we pompen op het domein. De jongens pompen een ton vol voor ons bij de 'douches' waar we dan emmers uithalen om ons te wassen. Het water dat direct van de pomp komt is drinkbaar, gelukkig, want met dit zeer dorstig weer... Wat fris water is het kostbaarste dat je hier hebt. Nog een geluk dat wij de luxe van drinkbaar water op het domein hebben.

Elektriciteit in onze wijken is er niet, daarvoor moeten we de generator aanleggen, maar voor de mensen op het domein mag dit maar 3x in de week. maar met wat gasflessen kunnen wij koken in een primitieve keuken en we hebben wat licht. Want vanaf 18 uur is het hier al donker en dan is het met de zaklamp te doen

Wink

Maandag starten we in school. De eerste 2 weken in het eerste leerjaar met MAAR 50 kinderen. In het eerste gaan we les geven met ons 2, daarna elk een klas voor 2 weken. In de grootste klas zitten maar 60 kinderen, in andere scholen soms 130, we hebben dus nog geluk! Het echte werk zal dus van start gaan.

Overal waar we passeren worden we als blanken nageroepen vooral door de kinderen, dat is hier toch nog zeer speciaal! Iedereen is hier toch zoveel vriendelijker dan bij ons!!

Groetjes en tot de volgende

Liesbeth

Stephanie

Liesbeth, wat ben ik blij dat ge u daar amuseerd en dat ge daar u ding vind ;).
Dikke zoen
xx

jose gheldof - kino rita

wij volgen allebei goed je blog
hoor dat het ginder bij jullie beter weer is dan hier,want momenteel valt er hier lichte sneeuw
nog geen foto´s van ginder
zal je ginder al die kinderen meester zijn,of zijn ze braver dan hier
groetjes josé en rita

Sabine Pyck

Hey Liesbeth,
Ben blij dat je daar goed terecht gekomen bent.
Zal zeker proberen om af en toe te volgen wat daar allemaal gebeurt!!!
Geniet ervan en proficiat met je resultaten van je examen.
Ik ben er zeker van dat jij daar goed werk zal verrichten.
Geniet ervan en breng at zon en warmte mee naar Belgie hé!!!!

Groetjes Sabine,Arne en Jelle

karen

hei liesbeth, ik ben een collega van stefanie en ze vertelt er regelmatig over en het interesseert mij ook geweldig. ik lees graag jouw verhalen het is wreed interessant hoor
nog veel succes en wij vangen stefanie goed op zunne